Nieuws & Opinie

19-10-2018. Toekenning SIM-subsidies archeologie 2018
Meer lezen ›

08-10-2018. Versterking Houtribdijk: hightecharcheologie op de bodem van het Markermeer
Meer lezen ›

26-09-2018. Publieksopgraving Katwijk Zanderij is begonnen
Meer lezen ›

Het Vlaams Erfgoed Centrum (VEC)

Voor archeologisch en natuurwetenschappelijk onderzoek in Vlaanderen kunt u terecht bij het VEC, een dochtermaatschappij van het ADC. Onze archeologen hebben ruime ervaring in zowel landelijke als stedelijke context en zijn getraind in projectmanagement. Het VEC is toegerust op projecten van elke omvang, in elke omgeving, en uit elke periode. We hebben een staat van dienst op het gebied van omvangrijke projecten.

Het Vlaams Erfgoed Centrum

Een joint venture van ervaren partners

Het VEC is ontstaan als joint venture van twee ondernemingen met veel ervaring in archeologisch onderzoek: Ruben Willaert BvBA uit Vlaanderen en ADC ArcheoProjecten BV uit Nederland. Deze combinatie staat garant voor kwaliteit en efficiency tegen een aantrekkelijke prijs. Het VEC is een B.V.B.A, gevestigd in Brugge, en is aangesloten bij de VONA (Vlaamse Ondernemers in de Archeologie).

Ruben Willaert

Ruben Willaert BvBA is een bekende en gerespecteerde onderneming op het gebied van archeologie en restauratie in Vlaanderen met een zetel in Sijsele (Damme). Archeologen van Ruben Willaert hebben ruime ervaring met opgravingen en verwerkingen in Oost- en West-Vlaanderen.

Onze kracht

Wij combineren onze ruime kennis en ervaring met snelheid en efficiency in het archeologisch vakwerk. Het VEC biedt zijn klanten gedegen archeologisch onderzoek tegen een aantrekkelijke prijs. Het gebruik van moderne apparatuur en de nieuwste technieken maken dat mogelijk.

Voor meer informatie over onze expertise en projecten www.vlaamserfgoedcentrum.be

Contact

info@vlaamserfgoedcentrum.be

Telefoon:
+ 32 (0)471 23 51 26 (Johan van den Top)

Vlaams Erfgoed Centrum

Ten Briele 14 bus 15
8200 Sint-Michiels, Brugge
België