Nieuws & Opinie

17-12-2018. Westfriese boeren verzorgden in de Bronstijd samen weloverwogen de inrichting van het landschap
Meer lezen ›

19-10-2018. Toekenning SIM-subsidies archeologie 2018
Meer lezen ›

08-10-2018. Versterking Houtribdijk: hightecharcheologie op de bodem van het Markermeer
Meer lezen ›

Routebeschrijving vestiging Amersfoort

ADC ArcheoProjecten, Amersfoort, Nijverheidsweg-Noord 114

Locatie ADC in Amersfoort

Met de auto vanaf de A1

U neemt afslag 12, Amersfoort/Bunschoten en volgt de N199 richting Amersfoort. Bij het derde stoplicht, na enkele rotondes, gaat u rechts (na de brug over de Eem). U bent op de Nijverheidsweg-Noord. U volgt de weg ongeveer 200 meter, met de bocht naar links mee. U vindt ons pand vervolgens aan de rechterkant.

Met de auto vanaf de A28

U neemt afslag 5, Amersfoort-Zuid/Dierenpark/Isselt. U volgt daarna de borden Isselt/Dierenpark. Deze leiden u via de N227 naar de N221 (Soest/Isselt/Dierenpark). U blijft de borden Isselt volgen. U rijdt dan via de Stichtse Rotonde, de Daan Fockemalaan, de Barchman Wuytierslaan, over het spoor en langs het Dierenpark, tot u op de T-splitsing komt met de Amsterdamseweg. Bij deze Tsplitsing (met stoplichten), gaat u naar rechts.
Op de Amsterdamseweg gaat u een viaduct over. Na dit viaduct gaat u bij het eerste stoplicht links en houdt dan rechts aan. Dit is de Heliumweg. Deze weg rijdt u helemaal uit. Op de hoek met de Nijverheidsweg-Noord, waar de weg een bocht naar rechts maakt, vindt u ons pand.

Heen met het openbaar vervoer

ADC ArcheoProject is goed te bereiken met het openbaar vervoer. U neemt de trein naar Amersfoort CS. Op het busstation neemt u Bus 1 richting Soesterkwartier; deze brengt u naar het bedrijventerrein De Isselt. U dient uit te stappen bij halte Heliumweg, deze halte staat pal voor de deur van het ADC. Wij zijn gevestigd op de Nijverheidsweg-Noord nummer 114. De busrit duurt 10-15 minuten.

Terug met het openbaar vervoer

De busrit (Bus 1) naar Amersfoort CS vanaf halte Heliumweg duurt circa 10-15 minuten en vertrekt 2 x per uur. De halte staat pal voor de deur van het ADC, aan de overkant van de weg.