Nieuws & Opinie

17-12-2018. Westfriese boeren verzorgden in de Bronstijd samen weloverwogen de inrichting van het landschap
Meer lezen ›

19-10-2018. Toekenning SIM-subsidies archeologie 2018
Meer lezen ›

08-10-2018. Versterking Houtribdijk: hightecharcheologie op de bodem van het Markermeer
Meer lezen ›

Stage en vrijwilligers

Het ADC is een erkend leerbedrijf, daartoe gekwalificeerd door ECABO (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen). Deze erkenning maakt ADC ArcheoProjecten bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen. 


ECABO

Stages

Het is bij het ADC mogelijk om stage te lopen. Het kan daarbij dan zowel gaan om een veldwerkstage alsook een stage op het gebied van de uitwerking van onderzoek of materiaal . Tevens zijn er mogelijkheden op het gebied van Verkoop, PR & Communicatie, ICT en P&O.

Het ADC zoekt momenteel enthousiaste stagiairs  voor de volgende projecten:

Heb je interesse? Bel dan naar Hella de Kok (033-299 8184) of stuur dan een mail naar h.dekok@archeologie.nl, waarin je aangeeft wanneer en hoe lang je stage wil lopen. Ook horen we graag je motivatie, specialisatie en interessegebieden.

Vrijwilligers

Heb je interesse om bij ons als vrijwilliger werkervaring op te doen, stuur dan een mail naar h.dekok@archeologie.nl, o.v.v. “Vrijwilliger”, waarin je aangeeft wanneer en hoe lang je beschikbaar bent. Ook horen we graag je motivatie, specialisatie en interessegebieden.

Vrijwilligers worden bij Huis van Hilde? 

Bent u geïnteresseerd in de archeologie van Noord-Holland? Word dan vrijwilliger bij Huis van Hilde in Castricum. In dit archeologiecentrum worden de archeologische vondsten uit de provincie bewaard. Daarnaast heeft Huis van Hilde 2000 m2 publieksfunctie, met een vaste expositie en tijdelijke tentoonstellingen, een ontvangstbalie, een winkel en een café met terras. De publieksfunctie wordt geëxploiteerd door het Nationaal Museumfonds, waarin ADC ArcheoProjecten en Optisport bv participeren. Naast een klein team vaste medewerkers bieden enthousiaste vrijwilligers bezoekers een warm welkom, zorgen voor de begeleiding van bezoekers in het gebouw, en dragen bij aan het vergroten van de kennis over de Noord-Hollandse archeologie. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Vul dan het formulier in op www.huisvanhilde.nl of stuur een mail naar info@huisvanhilde.nl.

 

werkervaring opdoen