Nieuws & Opinie

19-10-2018. Toekenning SIM-subsidies archeologie 2018
Meer lezen ›

08-10-2018. Versterking Houtribdijk: hightecharcheologie op de bodem van het Markermeer
Meer lezen ›

26-09-2018. Publieksopgraving Katwijk Zanderij is begonnen
Meer lezen ›

ADC ArcheoProjecten is een archeologische kwaliteitsbedrijf,  professioneel in het uitvoeren van opgravingen, prospectie en het geven van advies. ADC ArcheoProjecten vormt, als een bedrijf waar op een inspirerende en tegelijkertijd ook zakelijke wijze met archeologie wordt omgegaan, een brug tussen archeologie en haar opdrachtgevers.

ADC ArcheoProjecten is op zoek naar een gedreven kandidaat voor de parttime functie van

Commercieel talent

(16-20 uur per week, verdeeld over 4 werkdagen)

Wat ga je doen?

Als Commercieel telefonisch planner ben je in gesprek met vaste en potentiële klanten die op zoek zijn naar een professionele adviespartner op het gebied van archeologie en cultureel erfgoed. Als Commercieel telefonisch planner ben je pas écht tevreden als de klant een optimale en persoonlijke ervaring met ADC ArcheoProjecten heeft gehad.

Je zult outbound bellen met zowel potentiële als huidige klanten met uiteenlopende vragen over de diensten die we aanbieden. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, geef jij de klant altijd de juiste informatie over onze diensten. Op basis van jouw enthousiaste en overtuigende verhaal weet je klanten aan te zetten om een gesprek aan te gaan met één van onze archeologisch specialisten. De afdeling heeft naast de commerciële target de doelstelling om optimale klanttevredenheid te realiseren. Daarnaast biedt deze functie alle ruimte om jezelf als medewerker te ontplooien en je verder commercieel te ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het telefonisch en per email opvolgen van aanvragen van (potentiële) klanten
  • Het adviseren van (potentiële) klanten op het gebied van archeologie
  • Het uitvoeren van commerciële telefonische campagnes
  • Het telefonisch klanten enthousiasmeren voor het inplannen van een archeologisch adviesgesprek.
  • Het mede zorgen voor het behalen van de commerciële targets

Wat vragen wij van jou?

  • Telefonische verkoopervaring is een must
  • Inhoudelijke kennis over archeologie of cultureel erfgoed is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met het verwerken van administratieve afhandelingen in een klantsysteem
  • Je woont in regio Amersfoort

Passen deze competenties bij jou?

Commercieel gedreven-  actief luisteren - gesprekstechnieken toepassen - zorgen voor een goede en gezonde balans tussen het klant- en bedrijfsbelang - empathisch vermogen - resultaatgericht en ondernemend - proactief – accuraat – hulpvaardig.

Heb jij interesse?

Stuur dan via de e-mail een motivatiebrief met CV naar: l.vanotterloo@archeologie.nl t.a.v. Lieke van Otterloo. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met David Bouman; afdeling Verkoop, 033-2998185. Ook kun je kijken op www.archeologie.nl. verkoop, archeologie, cultuur, opgravingen, historie