Nieuws & Opinie

29-05-2018. Proefsleuven leggen geheime geschiedenis Heerlen bloot: 2000 jaar industrie en ambacht
Meer lezen ›

07-05-2018. Archeologisch onderzoek naar Romeins Heerlen
Meer lezen ›

20-04-2018. Tentoonstelling unieke archeologische vondsten van Romeins grafveld in Bemmel
Meer lezen ›

ADC ArcheoProjecten is met 100 medewerkers één van de grootste archeologische kwaliteitsbedrijven van Nederland, professioneel in het uitvoeren van opgravingen, prospectie en het geven van advies. ADC ArcheoProjecten vormt, als een bedrijf waar op een inspirerende en tegelijkertijd ook zakelijke wijze met archeologie wordt omgegaan, een brug tussen archeologie en haar opdrachtgevers.

ADC ArcheoProjecten is op zoek naar een gedreven kandidaat voor de fulltime functie van

Allround ICT-specialist

Functieomschrijving
De ICT-specialist is verantwoordelijk voor het (technisch) beheer en onderhoud van onze hardware, software en (mobiele) telefonie. Tevens ondersteun je de collega’s bij het dagelijks gebruik van de ICT middelen.

In deze zelfstandige functie ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s bij technische vragen en storingen. Onze collega’s werken zowel op kantoor als in het veld. Je vindt het een uitdaging om de oorzaak van het probleem te achterhalen en met oplossingen te komen. Hiervoor onderhoud je contacten met onze (software)leveranciers. Verder ben je in deze functie bezig met registratie, onderhoud en de bewaking van de werking van de applicaties en draag je zorg voor het voorkomen en/of verhelpen van storingen in programmatuur. Ook ICT projecten behoren tot je takenpakket. Tot slot beoordeel je technische ontwikkelingen op relevantie en toepasbaarheid binnen het bedrijf en geef je advies aan het management.

Functievereisten
Wij zoeken een zeer zelfstandige en flexibele ICT-specialist met HBO werk– en denkniveau aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over de MCSE en ITIL certificaten. Tevens heb je aantoonbare kennis van TCP/IP-netwerken, Linux en VoIP en smartphones. Daarnaast is het een pré wanneer je kennis hebt van GIS/CAD software (MapInfo, QGis), programmeertalen (bijvoorbeeld VBS) en websiteontwikkeling d.m.v. CMS.

Jouw profiel
•  Je bent communicatief sterk, stressbestendig, proactief, initiatiefrijk en analytisch;
•  Je kan overzicht bewaren en werkt netjes en gestructureerd;
•  Je neemt verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van systemen en applicaties;
•  Je zorgt ervoor dat je jouw ICT kennis up to date houdt;
•  Je doet gevraagd en ongevraagd verbeteringsvoorstellen van werkprocessen, ten einde de kwaliteit daarvan te verbeteren;
•  Je bent bereid incidenteel buiten reguliere werktijden werkzaamheden te verrichten.

Wij bieden
Een veelzijdige baan in een professionele omgeving met genoeg uitdagingen. Deze functie biedt je een informele werksfeer waarin je veel vertrouwen krijgt en gestimuleerd wordt om je verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast bieden we een ruime inwerkperiode door ondersteuning van de huidige ICT-specialist, een marktconform salaris, een eigen arbeidsvoorwaardenregeling en een goede pensioenregeling. Het volgen van relevante opleidingen is in overleg mogelijk.

Sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard van Eijden via 033-299 81 81. Tot 26 februari 2018 kun je jouw sollicitatiebrief met CV mailen naar l.vanotterloo@archeologie.nl ter attentie van Lieke van Otterloo.

Download hier deze vacature als pdf.