NIEUWS Marieke van Dinter krijgt NJG-award

Marieke van Dinter krijgt prijs Netherlands Journal of GeosciencesMarieke van Dinter, promovenda aan de Universiteit Utrecht en werkzaam bij ADC ArcheoProjecten, heeft op 9 april op het Aardwetenschappelijk Congres 12 in Veldhoven, de NJG-award uitgereikt gekregen. Deze award wordt tweejaarlijks toegekend aan de auteur van het beste artikel van de afgelopen twee jaar in dat tijdschrift. Ditmaal koos de redactie voor het artikel: “The Roman Limes in the Netherlands: how a delta landscape determined the location of the military structures” (Van Dinter, 2013). De hoofdredacteur van  NJG (Netherlands Journal of Geosciences), prof. Dr. Ronald van Balen (VU), reikte de prijs uit. Het artikel en de gedetailleerde paleografische kaart van de west nederlandse limes (bijlage 1) kunt u hier lezen.

Terug naar overzicht


Reacties (1)

  1. E.v.d.Heuvel:
    Geplaatst op zondag 20 april om 23:00

    Mooi zo van Marike!
    We zijn trots op je!


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: