NIEUWS: Een opgraving tijdens de Uitmarkt

Tijdens de Uitmarkt Amsterdam presenteert de provincie Noord-Holland het Huis van Hilde en andere cultuurhistorische thema’s in het Archeologie Paviljoen. Topper van het paviljoen is een unieke 3D- tekening van een opgraving. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met figuren, verhalen en vondsten uit vroegere tijden. Naast archeologie kunnen bezoekers de nieuwe evenementen en routes ontdekken op de Noord-Hollandse forten en buitenplaatsen of meedoen aan een actie van Unesco werelderfgoed. En er is muziek op het kleine podium in het Paviljoen. Het Archeologie Paviljoen staat op 30 en 31 augustus op het Museumplein, tegenover het Concertgebouw, in Amsterdam. De provincie is sponsor van de Uitmarkt.

Lees verder in bijgevoegd persbericht

Schets archeologie paviljoen

Uitmarkt aug 2014

Terug naar overzicht


Reacties (0)


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: