NIEUWS: Maascongres 2014 druk bezocht

Voor het door ADC ArcheoProjecten georganiseerde congres "De Maasvallei: 15.000 jaar mens en landschap", gehouden op 9 en 10 oktober 2014 in Baarlo, was veel belangstelling. Met 70 deelnemers op de lezingendag en 50 deelnemers op de excursie was het congres goed bezocht. In het prachtige Kasteel De Berckt in Baarlo hebben we genoten van interessante lezingen en heerlijk eten. Tijdens de excursie hadden we schitterend weer en hebben velen verteld over het landschap en de archeologie in onder andere Lomm, Well-Aijen en Ooijen-Wanssum.


Kasteel de Berckt


Uitleg bij Lomm


Excursie Beesel met op de achtergrond de motte van Kessel


Het organisatiecomité

 

 

Terug naar overzicht


Reacties (1)

  1. Haiko:
    Geplaatst op zondag 26 oktober om 07:59

    70 deelnemers! Wat een succes, de foto's stralen t uit!


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: