Eerste congres van modern oorlogserfgoed in Nederland

Strijdigheden, het Nederlandse Congres voor Conflictarcheologie, vindt plaats op 28 april 2017 in het Noordbrabants Museum in 's Hertogenbosch. Dit is het eerste congres over archeologie van modern oorlogserfgoed in Nederland. Bij het congres is er de mogelijkheid de tentoonstelling 'Opgegraven Strijd, Archeologie van de oorlog' te bezoeken.

Lezing over kazematten bij Veessen-Wapenveld

ADC-archeoloog Roderick Geerts zal tijdens dit congres een lezing geven over Nederlandse kazematten bij Veessen. Meer informatie over het congres en het programma is te vinden op de website van Strijdigheden.

Ook in het informatiebulletin Veessen-Wapenveld De IJsselweide van maart 2017 wordt aandacht besteed aan de opgravingen bij de IJsseldijk en de Werverdijk waar Roderick Geerts onderzoek deed. 

kazematten bij Veessen-Wapenveld©ADC

Terug naar overzicht


Reacties (0)


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: