Kom de vondsten uit Tiel bekijken op zaterdag 8 april!

Op zaterdag 8 april 2017 kun je de bijzondere vondsten bekijken die gevonden zijn bij de opgravingen op het terrein van bedrijvenpark Medel in Tiel. Archeologen en vrijwilligers vertellen alles over de opgraving en de vondsten, en er zijn activiteiten te over! Ontdek wat er in een grafheuvel zit, of maak zelf een potje van klei. Laat je schminken of bekijk hoe een vuursteensmid een mes maakt van vuursteen. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden. Toegang gratis.

De open dag is van 11.00 tot 16.00 uur. Parkeren kan aan de Prinsenhof; daar staat de route verder aangegeven. Download hier de flyer over de open dag. Meer weten? Kijk op www.uitintiel.nl.

De opgraving op het bedrijvenpark Medel in Tiel is een van de grootste van Nederland en duurt tot uiterlijk oktober 2017. Vijf archeologische bedrijven werken samen met vele vrijwilligers om het terrein op te graven in opdracht van industrieschap Medel. Lees ook meer op onze blog op www.archeologieonline.nl

Opgraving Tiel-Medel
  bronzen zalfpotjeTerug naar overzicht


Reacties (1)

  1. Spekking:
    Geplaatst op woensdag 12 april om 09:18

    Op de site van de Tielenaar is een mooie foto-impressie te zien van de Open Dag( en andere impressies)


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: