Anouk Veldman presenteert Huis van Hilde bij de EMYA 2017

Huis van Hilde, dat geëxploiteerd wordt door het NMF, waarin ook het ADC participeert, is genomineerd voor de European Museum of the Year Award. Deze internationale prijs werd in 2015 nog toegekend aan het Rijksmuseum. 

Van 3 tot 6 mei 2017 presenteren de genomineerden hun museum in Zagreb, Kroatië, om deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen. De winnaar zal spoedig bekend worden gemaakt. Vandaag, 4 mei, heeft Anouk Veldman, manager van Huis van Hilde, het museum aan de juryleden voorgesteld.

We wachten met spanning af! 

Lees meer over de EMYA 2017 op deze website en volg Anouk over de EMYA 2017 op de facebookpagina van Huis van Hilde!

Anouk Veldman presenteert Huis van Hilde bij de EMYA 2017

Terug naar overzicht


Reacties (0)


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: