Nieuws & Opinie

17-12-2018. Westfriese boeren verzorgden in de Bronstijd samen weloverwogen de inrichting van het landschap
Meer lezen ›

19-10-2018. Toekenning SIM-subsidies archeologie 2018
Meer lezen ›

08-10-2018. Versterking Houtribdijk: hightecharcheologie op de bodem van het Markermeer
Meer lezen ›

Snel resultaat

Wilt u snel archeologisch veldwerk laten uitvoeren?

Wanneer een vlotte dienstverlening met directe rapportage gewenst is, biedt onze Snelle Rapportage service uitkomst. Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met de voorbereiding, uitvoering en rapportage van dergelijke kortlopende projecten. De Snelle Rapportage service is vooral van toepassing bij een archeologische begeleiding, het graven van proefsleuven en kleine opgravingen die korter duren dan 10 werkdagen.

In principe kunnen wij binnen 5 dagen na schriftelijke gunning starten met het veldwerk

Op voorwaarde dat we de juiste informatie hebben, een goedgekeurd Programma van Eisen, betredingstoestemming, een milieurapport of schoongrondverklaring, en de gegevens van onze contactpersonen.

Aan de basis van deze service ligt ons uitgebreid netwerk. Wij hebben vanzelfsprekend contacten in de archeologie, maar ook met grondverzetbedrijven, bevoegde overheden en externe adviseurs. Dit netwerk geeft ons naast een landelijke dekking juist ook lokale ondersteuning. Zo bent u verzekerd van een optimale service. 

Is de Snelle Rapportage service voor u geen oplossing? Maar wilt u wel snel geholpen worden? We bieden u graag een oplossing op maat; van beleidsondersteuning tot opgraving. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Snelle Rapportage Team