Coördinator Prospectie (32 - 38 uur)

Wil je werken bij een dynamisch en groeiend archeologisch bedrijf? Als Coördinator Prospectie ben je verantwoordelijk voor de succesvolle opzet en uitvoering van onze archeologische prospectieprojecten. Je zoekt de balans  tussen de wetenschap, maatschappelijk draagvlak en de belangen van de klant. Je bevindt je aan het front van de archeologische monumentenzorg. Wil jij invloed uitoefenen op hoe archeologisch onderzoek zich nu en in de toekomst in Nederland ontwikkelt? Kom dan jouw ambities waar maken bij ADC ArcheoProjecten.

Ervaren Prospector (32 - 38 uur)

Wil je werken bij een dynamisch en groeiend archeologisch bedrijf? Als Ervaren Prospector ben je verantwoordelijk voor de succesvolle opzet en uitvoering van onze archeologische projecten. Uitdagende wel te verstaan en vaak meerdere tegelijk.  Je vindt het een uitdaging om de balans te vinden tussen de wetenschap, maatschappelijk draagvlak en de belangen van de klant. Je bevindt je aan het front van de archeologische monumentenzorg. Wil jij invloed uitoefenen op hoe archeologisch onderzoek zich nu en in de toekomst in Nederland ontwikkelt, kom dan jouw ambities waar maken bij ADC ArcheoProjecten.


Erkend Archeoloog Type 1 (full time) - bij VEC in België

Wil je werken bij een dynamisch en groeiend archeologisch bedrijf in Belgie? Als Erkend archeoloog type 1 ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en rapportage van vooronderzoeken met ingreep in de bodem alsook opgravingen. Je ervaart het als een uitdaging om de balans te vinden tussen de wetenschap, maatschappelijk draagvlak en de belangen van de klant. Je bevindt je aan het front van de archeologische monumentenzorg. Wil jij invloed uitoefenen op hoe archeologisch onderzoek zich nu en in de toekomst ontwikkelt, kom dan jouw ambities waar maken bij het VEC.


(Junior) Veldarcheoloog (Full time) - bij VEC in België

Wil je werken bij een dynamisch en groeiend archeologisch bedrijf? Als veldarcheoloog draag jij bij aan de uitvoering van vooronderzoeken met ingreep in de bodem alsook opgravingen. In het veld functioneer je als een volwaardig teamlid bij het verzamelen en registeren van gegevens. Verder draag je bij aan de analyse en verwerking van onderzoeksgegevens tot een eindrapport. Je ervaart het als een uitdaging om de balans te vinden tussen de wetenschap, maatschappelijk draagvlak en de belangen van de klant. Je bevindt je aan het front van de archeologische monumentenzorg. Wil jij invloed uitoefenen op hoe archeologisch onderzoek zich nu en in de toekomst ontwikkelt, kom dan jouw ambities waar maken bij het VEC.