ADC ArcheoProjecten is VCA* gecertificeerd

De veiligheid tijdens het werk en een gezond werkklimaat staan bij ons hoog in het vaandel. ADC ArcheoProjecten is als een van de weinige bedrijven in de archeologische branche VCA* gecertificeerd; ook al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat veiligheid bij de uitvoering van ons archeologisch werk prioriteit heeft, en dat onze medewerkers de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu bij de uitvoering van uw projecten naleven. En dat is belangrijk voor u als opdrachtgever.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het VCA-programma is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Met de VCA-controlelijst tonen aannemers aan dat ze aan de wet- en regelgeving op dit gebied voldoen en dat ze er alles aan doen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen. Het VCA-systeem voldoet aan de eisen die in Europese normen zijn vastgelegd. Steeds meer opdrachtgevers stellen het VCA-certificaat verplicht.