Werken bij ADC ArcheoProjecten is interessant, spannend en nooit alledaags

ADC ArcheoProjecten is een dynamisch en groeiend archeologisch bedrijf. Wij doen archeologisch vooronderzoek, verzorgen opgravingen en geven advies. Wij voeren jaarlijks honderden projecten uit, waaronder projecten in Vlaanderen en (inter)nationale maritieme projecten. Wij werken voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, overheid en particulieren. We helpen onze opdrachtgevers snel en vakkundig en hebben daarvoor alle expertise in huis. Onze innovatieve technieken zorgen voor een efficiënte uitvoering. Bij en voor ADC ArcheoProjecten werken 120 specialisten op het snijvlak van wetenschap en commercie.

 

Op zoek naar talent

We zijn altijd op zoek naar talent. Wil jij bij ons komen werken, net als Miriam, Reinoud en Marije? Stuur een open sollicitatie naar Lieke van Otterloo, personeelsadviseur, of bekijk onze actuele vacatures.

 

Stage lopen bij ons?

ADC ArcheoProjecten is een erkend leerbedrijf. Wil jij stage lopen bij een dynamisch en groeiend archeologisch bedrijf dat voorop loopt in innovatieve technieken? Wij bieden je de mogelijkheid om hier stage te lopen in het veld, bij de uitwerking van onderzoek en materialen en op het gebied van Verkoop, PR & Communicatie, ICT en P&O.

Neem contact op met Lieke van Otterloo (personeelsadviseur) en geef aan wanneer en hoe lang je stage wilt lopen. Ook horen we graag je motivatie, specialisatie en interessegebied. Dan kijken we graag of er iets passends beschikbaar is.

 

Vrijwilliger worden?

Bij ADC ArcheoProjecten zetten we regelmatig enthousiaste vrijwilligers in bij archeologische projecten. Heb je interesse, neem dan contact op met Lieke van Otterloo (personeelsadviseur).

Geef aan wanneer en hoe lang je beschikbaar bent, je motivatie, specialisatie en interessegebieden en dan kijken we graag of er iets passends beschikbaar is.